De eerste maand van 2021 is aangebroken. Alle feestdagen en de bijkomende gekte zijn achter de rug. Januari is de maand waarin steevast de meeste nieuwe LEGO sets verschijnen. Dat is dit jaar niet anders. Uiteraard probeert LEGO jou te verleiden een aankoop te doen en gooit hun charme in de strijd met een aantal promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van januari 2021 voor je op een rijtje gezet.


Belangrijk: De LEGO Stores in Duitsland en Nederland zijn de komende periode gesloten. In België is de LEGO Store voorlopig nog geopend. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

Mocht je dit overzicht niet willen bekijken, dan kun je bij LEGO alle huidige LEGO aanbiedingen hier vinden. Momenteel kun je profiteren van drie gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.

LEGO promoties januari 2021

Nu beschikbare promo’s online

LEGO promoties LEGO Store

Nu beschikbare promo’s LEGO Stores
  • Bovenstaande promoties gelden ook in de Stores

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe promoties? Zit er een leuke aanbieding tussen waarvan jij gaat profiteren, vind je het wat tegenvallen of hoop je op een leukere aanbieding later deze maand? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?