Het is november en dat betekent een drukke maand vol promo’s en acties. Steevast organiseert LEGO deze maand een Black Friday VIP-weekend en zal het weekend daarop volledig in het teken staan van Black Friday & Cyber Monday. Een maand vol aanbiedingen en acties dus. Een groot deel van de acties is nog niet door LEGO bekendgemaakt. Desondanks hebben we alvast een overzicht voor je met alle belangrijke data en bevestigde aanbiedingen. Nu eenmalig met een kalender waarop duidelijk te zien is wat je wanneer kunt verwachten!


Nieuwe LEGO sets november 2021

LEGO Releases november 2021

Mocht je benieuwd zijn naar alle nieuw LEGO sets die vanaf november 2021 te koop zijn, dan kun je ons handige overzicht bekijken. We hebben alle sets (het zijn er niet zoveel deze maand) per thema netjes op een rijtje gezet: Bekijk de LEGO releases van november 2021 hier.


LEGO Promoties november 2021

Voor november hebben we eenmalig een kalender gemaakt waarop je duidelijk kunt zien wanneer welke promo beschikbaar is of welke overlappen. De overlappende promo’s zijn niet standaard cumulatief, daar ze onderling andere voorwaarden hebben. Let erop dat de promo’s eerder uitverkocht kunnen zijn vanwege voorraad!

LEGO promoties november 2021 header

November bevat een aantal gratis sets die sinds eind oktober weggegeven worden. Vanaf 8 november is een nieuwe promo beschikbaar: de LEGO Coffee Cart. Op 20 november start LEGO met het Black Friday VIP-weekend en een week later start Black Friday. Tijdens deze dagen zal LEGO nieuwe aanbiedingen en sets weggeven. Van beide weekenden hebben we een apart bericht gepubliceerd zodat het overzichtelijk blijft welke aanbiedingen dan beschikbaar zijn. Bekijk hier de LEGO VIP-weekend details en in dit bericht vind je meer info over de LEGO Black Friday 2021 acties.

Hieronder hebben we de aanbiedingen van november op een rijtje gezet met begin- en einddatum alsook de voorwaarden. Het kan zijn dat een promo eerder uitverkocht is dan de door LEGO aangegeven einddatum. Er bestaat ook de mogelijkheid dat LEGO gedurende de maand onaangekondigde promo’s lanceert. Zodra dat het geval is, zullen we dat aan dit bericht toevoegen. Bekijk de huidige aanbiedingen bij LEGO hier.

LEGO Black Friday 2021

LEGO Black Friday 2021

Het grote Black Friday & Cyber Monday-weekend start op 26 november. Tijdens dit weekend zullen er diverse acties een aanbiedingen beschikbaar zijn voor alle LEGO fans. Details over de aanbiedingen zijn momenteel niet bekendgemaakt. Voor meer informatie over Black Friday 2021 verwijzen we jou graag naar ons LEGO Black Friday & Cyber Monday-weekend 2021 overzicht.


LEGO VIP Retro Tin sign

LEGO Retro VIP Tin Sign

Tijdens het LEGO VIP-weekend was deze LEGO Retro VIP Tin Sign verkrijgbaar voor LEGO VIP-leden die minimaal €250 aan LEGO sets kopen. Hoewel het VIP-weekend ten einde is gekomen, is er nog voorraad van het retrobord. VIP-leden die alsnog willen profiteren kunnen dit bord bemachtigen bij besteding van minimaal €250. De promo is geldig van 22 t/m 25 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


LEGO Creator 40488 Coffee Cart

LEGO Creator 40488 Coffee Cart – UITVERKOCHT

Met de LEGO Creator 40488 Coffee Cart voorzie jij de inwoners van LEGO City van een heerlijk bakkie koffie. De set bestaat uit een bouwbare koffiekraam, een tafel met parasol, een rode fiets en twee Minifigures. De LEGO Coffee Cart is gratis te bemachtigen als je voor minimaal €65 aan LEGO sets koopt Er is geen restrictie qua thema. De promo is geldig van 8 t/m 14 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


LEGO Harry Potter 40452 Hogwarts Gryffindor Dorms banner

LEGO Harry Potter 40452 Hogwarts Gryffindor Dorms – UITVERKOCHT

Harry Potter fans kunnen de komende periode deze LEGO Harry Potter 40452 Hogwarts Gryffindor Dorms krijgen bij aankoop van minimaal €100 aan LEGO Harry Potter sets. Het setje is te combineren met het modulaire systeem van de overige Harry potter Hogwarts sets van dit jaar. Met de GWP bouw je een klein deel van de Gryffindor slaapvertrekken. Bijgevoegd zijn Minifigures van Harry Potter en Ron Weasley en vier verzamelbare Wizard Cards. De muur van de slaapvertrekken maakt het mogelijk om alle verzamelbare Wizard Cards (16 in totaal) te bevestigen. Deze actie is geldig t/m 19 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


LEGO 40485 FC Barcelona Celebration

LEGO 40485 FC Barcelona Celebration – UITVERKOCHT

LEGO VIP-leden die de nieuwe LEGO FC Barcelona Camp Nou set kopen, krijgen daar deze LEGO 40485 FC Barcelona Celebration bij cadeau. De set is enkel te bemachtigen voor VIP-leden die het stadion kopen. De promotie loopt tot en met 19 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


Dubbele LEGO VIP punten november 2021

Dubbele LEGO VIP-punten

Geheel november verdien je dubbele VIP-punten op de LEGO DOTS Creative Party Kit en de LEGO Technic McLaren Senna GTR. Deze aanbieding loopt tot en met 30 november op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


LEGO VIP Key Chain

LEGO VIP Key Chain

Elk nieuw VIP-lid dat zich tussen 1 juni en 31 december registreert op LEGO.com, krijgt deze blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Deze actie is alleen geldig voor niet bestaande VIP-leden. Je dient je online te registreren. Na registratie ontvang je een code die je kunt gebruiken zodra je een bestelling plaatst.


LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car banner

LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car – UITVERKOCHT

Als onderdeel van de Rebuild the World campagne van LEGO, krijg je op het moment een LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car set cadeau als je VIP lid bent en voor minimaal €120 aan LEGO sets koopt. Deze actie is te combineren met de Harry Potter en/of de FC Barcelona Celebration (let goed op de voorwaarden). De set is verkrijgbaar tot en met 7 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO Shop@Home en de LEGO Stores.


LEGO Harry Potter 30392 Hermione's Study Desk

LEGO Harry Potter 30392 Hermione’s Study Desk (enkel in LEGO Stores) – UITVERKOCHT

Wie tussen 25-10 en 07-11 voor minimaal €40 aan LEGO Harry Potter sets koopt, krijgt deze LEGO Harry Potter 30392 Hermione’s Study Desk cadeau. Deze aanbieding is enkel in LEGO Stores geldig en niet via LEGO Shop@Home. Deze actie is te combineren met de overige aanbiedingen (let goed op de voorwaarden).


LEGO Black Friday VIP-weekend 2021

LEGO Black Friday VIP-weekend 2021

Het LEGO Black Friday VIP-weekend loopt van 20 t/m 21 november. Tijdens dit weekend zijn er speciale aanbiedingen en acties die enkel voor LEGO VIP-leden geldig zijn. Voor meer informatie over deze promo verwijzen we jou graag naar ons LEGO Black Friday VIP Weekend 2021 overzicht.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO promoties voor november? Zit er iets tussen wat jou aan weet te spreken, vind je het tegenvallen of wacht je op het LEGO VIP-weekend of Black Friday? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?