Het LEGO VIP-Weekend is van start gegaan. Tijdens dit weekend worden VIP-leden getrakteerd op aanbiedingen, promoties en dubbele VIP-punten. Het VIP-weekend vindt een week eerder plaats dan Black Friday, waardoor je in feite een week later wederom kan profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder alle LEGO VIP-weekend details.


LEGO VIP Weekend 2021

LEGO VIP-weekend 2021

Het VIP-weekend vindt plaats op 20 en 21 november 2021 en start om 00:00 uur! Een week later is het de beurt aan het LEGO Black Friday & Cyber Monday weekend. Het LEGO VIP-weekend staat in het teken van speciale promoties en aanbiedingen voor LEGO VIP-leden. LEGO gaat strooien met VIP-punten, speciale beloningen, VIP rewards Sale en GWP sets (Gift With Purchase). We hebben inmiddels alle details van dit weekend te pakken en die kun je hieronder bekijken.

LEGO VIP-weekend tips en tricks

LEGO Titanic - LEGO Home Alone

LEGO Titanic – LEGO Home Alone verkrijgbaarheid

Zowel de LEGO Home Alone en de LEGO Titanic staan momenteel online aangemerkt als niet leverbaar. Of de twee sets op enig moment tijdens het VIP-weekend te bestellen zijn is niet bekend. Er is een kans dat LEGO de sets op niet beschikbaar heeft gezet om voorraad te creëren en ze vervolgens tijdens het VIP-weekend of LEGO Black Friday weer beschikbaar te maken. Anderzijds kan het goed zijn dat de sets inderdaad de komende tijd niet beschikbaar zijn. Zodra de sets op voorraad zijn vermelden we dat uiteraard. Je kan het natuurlijk ook zelf in de gaten blijven houden op de LEGO webshop.


LEGO VIP Retro Tin sign

LEGO VIP Retro Tin Sign

VIP-leden die minimaal €250 euro aan LEGO kopen tijdens het VIP-weekend krijgen deze LEGO VIP Retro Tin Sign cadeau. De promo is geldig van 20 t/m 21 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO. Deze promo is te combineren met de LEGO Santa’s Front Yard.


LEGO 40484 Santa's Front Yard

LEGO 40484 Santa’s Front Yard

VIP-leden die voor minimaal €170 euro aan LEGO kopen tijdens het VIP-weekend krijgen deze LEGO 40484 Santa’s Front Yard set cadeau. De promo is geldig van 20 t/m 21 november, of zolang de voorraad strekt, op aankopen via LEGO.


LEGO 5006911 Vintage Camera

LEGO 5006911 Vintage Camera

VIP-leden krijgen tijdens het VIP-weekend de mogelijkheid om deze LEGO 5006911 Vintage Camera set te bemachtigen door 2000 VIP-punten in te leveren. De promo is geldig van 20 t/m 21 november, of zolang de voorraad strekt, via het LEGO VIP Reward Centre.

Let op: Voor deze set krijg je na inleveren van 2000 punten een voucher die je binnen 60 dagen moet gebruiken bij een aankoop via LEGO. Voeg de code dus toe aan de bestelling die je tijdens het VIP-weekend of LEGO Black Friday 2021 plaatst.


Dubbele LEGO VIP punten

Dubbele LEGO VIP punten

Tijdens het LEGO VIP-weekend krijg je dubbele VIP-punten op alle aankopen. Dit geldt ook op sets die op naleveren staan (zoals de LEGO Titanic en LEGO Home Alone). Met de dubbele VIP-punten spaar je sneller korting op voor volgende aankopen bij LEGO.


LEGO VIP Reward Centre Sale

LEGO VIP Reward Centre Sale

LEGO zal een uitverkoop houden op het LEGO Rewards Centre. Je kan bepaalde items voor een gereduceerd aantal VIP-punten “kopen” en wellicht worden er een aantal voormalige promo’s te koop aangeboden.


LEGO VIP Bonsai Tree Sweepstake

LEGO VIP Sweepstake

LEGO VIP-leden maken tijdens het VIP-weekend kans om een LEGO Bonsaiboom te winnen van 55cm hoog. Dit is niet dezelfde bonsaiboom die al te koop is, maar een speciaal model. Om kans te maken moet je VIP-punten inleveren in het LEGO Rewards Centre. In feite koop je loten met VIP-punten. Deze actie is niet geldig in België. Een lot kost  VIP-punten.

LEGO Black Friday VIP-weekend 2021 GWP banner


Laat van je horen!

Zit jij al te wachten op het LEGO VIP Weekend en ben je al druk bezig met het inplannen van aankopen zodat je kan profiteren van de acties? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?