LEGO en adidas brachten in 2020 de LEGO X adidas ZX 8000 sneaker uit. Deze zeer exclusieve editie liet nogal wat stof opwaaien vanwege de verkrijgbaarheid en de manier waarop de schoen te koop werd gezet, met als gevolg teleurgestelde fans. Voor wie de schoen niet heeft kunnen bemachtigen, kan binnenkort alsnog toeslaan dankzij de LEGO X adidas ZX 8000 Color Pack.


Met de Color Pack zal de ZX 8000 sneaker in zes nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn. Het is hetzelfde model als die vorig jaar uitgebracht is, maar dan in een dominante kleur in plaats van de kleurrijke Limited Edition van vorig jaar. De sneaker zal in zes kleuren verkrijgbaar worden: zwart, grijs, rood, geel, groen en blauw. De schoen zal naar verluid zo’n €130 gaan kosten. Over de exacte release en de verkrijgbaarheid in Nederland en België is niets bekend. De kans is aanwezig dat de schoen net als de overige LEGO x adidas producten, verkrijgbaar zal zijn via LEGO en de adidas webshop. Zodra we meer weten zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO-adidas-ZX-8000-Color-Pack


Laat van je horen!

Zie jij een paar van deze LEGO X adidas ZX 8000 sneakers wel zitten, spreken de kleuren jou en aan ben je van plan om een paar in huis te halen? Laat het weten in een reactie. Uiteraard lezen we ook graag wanneer je hierover een andere mening hebt.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?