Update 2: LEGO heeft bevestigd dat de Adidas ZX 8000 Color Pack vanaf 7 mei te koop is.

Origineel bericht: LEGO en adidas brachten in 2020 de LEGO X adidas ZX 8000 sneaker uit. Deze zeer exclusieve editie liet nogal wat stof opwaaien vanwege de verkrijgbaarheid en de manier waarop de schoen te koop werd gezet, met als gevolg teleurgestelde fans. Voor wie de schoen niet heeft kunnen bemachtigen, kan binnenkort alsnog toeslaan dankzij de LEGO X adidas ZX 8000 Color Pack.


adidas X LEGO ZX-8000 Color Pack

Met de Color Pack zal de ZX 8000 sneaker in zes nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn. Het is hetzelfde model dat vorig jaar uitgebracht is, maar dan in een dominante kleur in plaats van een kleurrijke Limited Edition. De sneaker zal in zes kleuren verkrijgbaar zijn: zwart, grijs, rood, geel, groen en blauw.

De schoen zal €140 gaan kosten. De release van de sneakers is 7 mei 10:00 uur. De kans is aanwezig dat de schoen net als de meeste LEGO x adidas producten, zowel via de LEGO Shop én de adidas webshop verkrijgbaar zijn. In elk geval kun je hem kopen via de adidas webshop.

LEGO-adidas-ZX-8000-Color-Pack


Laat van je horen!

Zie jij een paar van deze LEGO X adidas ZX 8000 sneakers wel zitten, spreken de kleuren jou en aan ben je van plan om een paar in huis te halen? Laat het weten in een reactie. Uiteraard lezen we ook graag wanneer je hierover een andere mening hebt.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?