Vanaf 16 januari is de LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg! voor LEGO VIP leden te koop. Ben je LEGO VIP lid, dan kun je de set dus twee weken eerder in huis halen.


LEGO 70840 Welcome to Apocalypseburg! VIP Early Access

Zoals gezegd hebben LEGO VIP leden de mogelijkheid de set twee weken eerder in huis te halen dan niet LEGO VIP leden. De LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg! Bevat ruim 3000 onderdelen en is te koop voor €299,99. Momenteel zijn we druk bezig met de review die we morgen zullen publiceren. Er is momenteel helaas geen promotie waarvan je kunt profiteren, desalniettemin zal dit voor de liefhebbers weinig verschil maken.

LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg (1)

Ben je nog geen LEGO VIP lid, dan raden we jou met klem aan je hiervoor te registeren. Het is volledig gratis en je profiteert van diverse voordelen. Alles over LEGO VIP lees je hier.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FWelkom-in-Apocalypsstad-70840″ ]


Laat van je horen!

Ben jij LEGO VIP lid en van plan de set vroegtijdig te kopen, of begin je het jaar rustig en stel je de aankoop uit tot een later moment dit jaar? We lezen graag jouw reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media