Wie LEGO VIP lid is en graag de LEGO Ideas 21316 The Flintstones vroegtijdig is huis wil halen, kan dat vanaf nu doen. Hieronder een korte samenvatting van de set.


LEGO Ideas The Flintstones VIP Early Access

LEGO Ideas The Flintstones

De set is vanaf nu voor LEGO VIP leden te koop en daardoor kun je hem acht dagen eerder in huis halen dan niet VIP leden. De set is opgebouwd met 748 LEGO steentjes, bevat vier Minifigures en kost in Nederland en België €64,99. We hebben al een uitgebreide review van de LEGO Ideas The Flintstones gepubliceerd. Mocht je nog twijfelen, dan raden we aan de review te lezen. Ben je nog geen LEGO VIP lid, dan raden we aan je hiervoor in te schrijven. Het is gratis! Lees hier alles over het LEGO VIP programma.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FThe-Flintstones-21316″ text=”The Flintstones is te koop via LEGO Shop@Home” ]


Ga jij de set in huis halen?

We zijn benieuwd of jij gaat profiteren van de LEGO Ideas The Flintstones VIP Early Access, of dat je wacht op een later moment dit jaar. Laat vooral weten wat jouw plan is in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?