Het is niet de eerste keer dat er een LEGO Ideas project gebaseerd op The Office de 10.000 supporters weet te bereiken. Al twee projecten gingen voor en beide zijn door LEGO afgewezen. Dwight Shrute probeert het nogmaals en heeft zijn afgewezen project van een update voorzien. Of hij nu wel kans maakt durven we niet te zeggen, maar er blijkt in ieder geval animo voor te zijn vanuit de community.

LEGO Ideas The Office bereikt 10K supporters

LEGO Ideas The Office bereikt 10K supporters (1)

Zoals gezegd is dit het derde project gebaseerd op de sitcom en daarnaast de tweede van Dwight. Dwight heeft zijn originele inzending van een grote update voorzien waarbij hij in feite een geheel nieuw project in weet te zenden. Blijkbaar is dit een slimme keuze geweest, want het is niet enkel zo dat het project 10.000 stemmen heeft gekregen, er zijn ook maar twee maanden voor nodig geweest om dit te bereiken. De community ziet er dus wel brood in. De vraag is echter of LEGO er nu wel wat inziet of dat ze wederom een dikke “Not Approved” stempel gaan plakken. De tijd zal het zeggen.

LEGO Ideas The Office bereikt 10K supporters

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Nu dit al het derde The Office project is op LEGO Ideas dat de 10K supporters weet te bereiken, zijn we benieuwd wat jij hier nou van vindt. Zie je het wel zitten, zie je het als een duidelijke boodschap aan LEGO, of zit je er niet op te wachten? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?