Enige tijd geleden kondigde LEGO Benelux aan dat er in Nederland – tegen het einde van het jaar – twee LEGO Stores de deuren openen. Van beide werd gezegd dat ze aan het einde van het jaar zullen gaan openen, maar die in Utrecht is vanaf nu te bezoeken. We hebben daarnaast de Grand Opening details. 

LEGO Store Utrecht feestelijke openingsdetails

De twee LEGO Stores zullen bestaan uit een LEGO Brand Retail Store (LBRS) in Utrecht en een LEGO Flagship Store in Amsterdam. De locatie en openingsdatum van die in Utrecht is bekend. De exacte datum is 10 oktober. Dat is een week voor de start van LEGO World 2019. De store bevindt zich aan de Hoog Catharijnepassage 7 direct naast de Samsung winkel op de eerste verdieping naast de roltrappen. De winkel is open vanaf 10:00 uur.

LEGO Store Utrecht

Grand Opening

Een feestelijke opening volgt echter later dan de eerste openingsdag. Tussen donderdag 7 en zondag 10 november is er een speciale grand opening. In die periode neemt LEGO Hoog Catharijne over en is de LEGO Hidden Side Haunted Schoolbus in Utrecht aanwezig voor een spannende spookjacht. Deelnemers krijgen een certificaat en een spookmasker. Tevens is er Build to Give. Hierbij kun je als bezoeker een LEGO kerstdecoratie maken. Elke creatie staat gelijk aan een LEGO set die LEGO doneert aan een arm gezin tijdens de feestdagen.

Tijdens de grand opening staan er voor de eerste klanten unieke LEGO cadeautjes klaar. Bij besteding van minimaal €125 krijgen de eerste klanten een unieke LEGO Store set. Als jij je inschrijft voor het LEGO VIP programma krijg je een blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Overigens is er ook een gratis Limited Edition LEGO steentje met “I Love LEGO Store Utrecht” print verkrijgbaar. Dit alles natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Wat vind jij van de locatie?

Hoog Catharijne was natuurlijk te verwachten, maar wat vind jij van deze locatie en de openingsacties? Ben je er blij mee, kun je ermee leven of is het alsnog niet zo makkelijk te bereiken? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?