Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou een handig overzicht met de LEGO promoties oktober 2019 samengesteld. Altijd handig!

LEGO promoties oktober 2019

Het begin van oktober stond in het teken van Triple Force Friday. Imiddels liggen die dagen achter ons en LEGO heeft nieuwe promo’s in het leven geroepen. We verwachten dat er – vergelijkbaar met voorgaande maanden – gedurende maand nieuwe promoties zullen gaan verschijnen. In dat geval updaten we dit artikel. Op dit moment kun je dubbele VIP punten verdienen op alle LEGO aankopen en profiteren van een gratis LEGO Marvel en Hidden Side set. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

Nieuwe LEGO sets oktober 2019

Release nieuwe LEGO sets september 2019

Sinds 1 oktober zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop. Het gaat hier onder andere om sets uit thema’s zoals LEGO Overwatch, LEGO Star Wars, LEGO Disney Frozen 2 en LEGO Technic. We hebben de sets voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat er nieuw is. Je kunt het overzicht hier vinden.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

Generale release Imperial Star Destroyer

De Imperial Star Destroyer is ruim een meter lang, wordt opgebouwd met 4784 onderdelen en kost €699,99. Op 4 oktober is Triple Force Friday begonnen met o.a. dubbele VIP punten en een gratis LEGO Star Wars set. Je profiteert van extra’s als je de set in de actieperiode aankoopt. Zie promoties hieronder.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Generale release Gingerbread House

De nieuwste telg in het Winter Village thema is het Gingerbread House. De set laat je een peperkoekhuis bouwen die er aan alle kant eruitziet alsof hij op te eten is. Bijgevoegd zijn twee Minifigures en een 1×2 tile met print van een baby peperkoekfiguur. Sinds 1 oktober is dit kersthuisje ook voor niet VIP leden te koop. De set bestaat uit 1477 onderdelen en heeft een verkoopadviesprijs van €99,99.

Gratis LEGO 40334 Avengers Tower

Gratis LEGO Avengers Tower

LEGO heeft de Avengers Tower weer uit het magazijn getrokken en biedt de set momenteel gratis aan. Je kunt hem bemachtigen bij besteding vanaf €75 aan LEGO sets met een Disney licentie (Dinsey, Marvel, Star Wars). De promotie loopt tot en met 17 november of zolang de voorraad strekt.

LEGO Hidden Side 40336 Newbury's Juice Bar

Gratis LEGO Hidden Side Juice Bar

LEGO heeft de Hidden Side Juice Bar weer uit het magazijn getrokken en biedt de set momenteel gratis aan. Je kunt hem bemachtigen bij besteding vanaf €45 aan LEGO sets. Er zit verder geen extra aankooprestrictie aan verbonden. De promotie loopt tot en met 31 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt.

Dubbele VIP punten

Dubbele LEGO VIP punten op alle LEGO sets

Oktober is doorgaans dé maand waarin LEGO dubbele VIP punten weggeeft op alle aankopen. De promotie loopt van 14 t/m 27 oktober en is geldig op alle LEGO sets inclusief nieuwe, uitverkoop of sets die op naleveren staan. Mocht je nog sets op het oog hebben, dan is nu het moment om toe te slaan.

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Star Wars 75248 A-wing Starfighter en de LEGO Star Wars 75253 Droid Commander. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 oktober.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie, alvast voor sinterklaas of onder de kerstboom.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties en ben je van plan om hiervan te profiteren? Laat ons vooral weten van welke actie jij gaat profiteren in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?