September was een niet al te spannende maand qua hoeveelheid nieuwe sets. Ook oktober blinkt daar niet in uit, maar soms is dat wel even fijn voor de portemonnee. Desondanks zijn er toch de nodige nieuwe sets te koop. We hebben de nieuwste LEGO sets voor jou op een rijtje gezet. 

Nieuwe LEGO sets oktober 2019

Oktober is de maand waarin de meeste bomen en struiken hun bladeren laten vallen, de regenachtige dagen de zonnige overschaduwen en de temperaturen flink dalen. Ideaal weer om binnenshuis LEGO sets te bouwen. Gelukkig kan dat met de nieuwe LEGO sets die vanaf oktober te koop zijn.


LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

Na een halve maand VIP exclusief te zijn is de LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer ook te koop voor niet LEGO VIP leden. De set zorgt met 4784 onderdelen voor de nodige uurtjes bouwplezier. De verkoopadviesprijs van het setje is €699,99.


LEGO Gingerbread House

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Net als de Imperial Star Destroyer is ook het Gingerbread House sinds vandaag te koop voor niet VIP leden. De nieuwste telg in het Winter Village thema brengt met 1477 onderdelen heel wat zoetigheid naar jouw LEGO kerstdorp. De verkoopadviesprijs is €99,99. Mocht je nog twijfelen of de set aan jouw verwachtingen voldoet, lees dan hier onze LEGO Gingerbread review.


LEGO Technic sets

LEGO Technic sets oktober 2019

Met de Land Rover Defender en de Liebherr R 9800 kunnen LEGO Technic fans twee flinke sets in huis halen. De Land Rover is gebaseerd op het nieuwe model van het merk en de Liebherr R 9800 op de enorme graafmachine. Beide modellen bieden het nodige bouwplezier. De Liebherr is voorzien van LEGO Technic Control+ waardoor je het model via de mobiel aan kun sturen. Alles wat daarvoor nodig is is inbegrepen. Uiteraard dien je zelf een mobiel te hebben en de LEGO Technic Control+ app te installeren. De Land Rover Defender kost €179,99 en de Liebherr R 9800 €449,99.


LEGO 40353 Reindeer and Elves

LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer and Elves

Deze BrickHeadz set bestaat uit drie bouwbare karakters. Centraal staat het rendier met aan weerszijden een elf. Het rendier wordt vergezeld door een brievenbus met brieven, wegwijzers en een besneeuwde basis. De visuele elementen op de brievenbus en wegwijzers zijn stickers. Het setje bestaat uit 281 onderdelen, kost €19,99 en is vanaf vandaag exclusief te koop via LEGO.

Let op: release is uitgesteld naar 1 november 2019.


LEGO 40352 Scarecrow

LEGO 40352 Scarecrow

Het oogstfeest gaat binnenkort weer van start. Wereldwijd staat het feest ook wel bekend als Thanksgiving. Hoewel we er in Europa minder aandacht aan besteden, kunnen we wel een LEGO set in huis halen die geheel in het teken staat van Thanksgiving. Het setje kost €9,99 en is vanaf vandaag exclusief te koop via LEGO.


LEGO 40368 Christmas Accessories

LEGO Xtra 40368 Winter Accessories

De LEGO Xtra lijn wordt maar mondjesmaat aangevuld met nieuwe sets. Toch weet LEGO er sinds vandaag een setje aan toe te voegen. De nieuwste telg is de Christmas Accessoires en is vanaf vandaag te koop voor €3,99.


LEGO Frozen 2 sets

Visuals LEGO Disney Frozen 2

Hoewel het nog even wachten is op de film, is Disney Frozen 2 al eerder te beleven door middel van de nodige LEGO sets. In totaal zijn er zes nieuwe sets verkrijgbaar waaronder een bouwbare Olaf die ideaal tijdens de kerstdagen in huis kan staan. De sets zijn vanaf 4 oktober verkrijgbaar.


LEGO Star Wars sets

Visuals LEGO Star Wars oktober 2019 sets

Met de Star Wars: The Rise of Skywalker film in het verschiet spelen speelgoedproducenten in op de populariteit. Ook LEGO wilt een graantje meepikken en komt met de nodige nieuwe sets. Deels zijn ze gebaseerd op de nieuwe film, maar er zitten ook sets tussen die op The Mandalorian of andere media zijn gebaseerd. De bouwbare Yoda kan zich aan het rijtje met BB-8 en de Porg voegen en is gunstig geprijsd voor wat je krijgt. Deze sets zijn vanaf 4 oktober te koop. Bekijk het LEGO Triple Force Friday promotieoverzicht voor alles over deze sets en de bijkomende promoties!


LEGO Overwatch

LEGO Overwatch 2YH 2019 sets

De donkere dagen komen ook alweer in zicht. Mocht je een gamer zijn, dan zijn deze dagen ideaal om achter de computer of console te kruipen. Even geen zin om te gamen of bouw je liever LEGO sets, dan kun je deze twee nieuwe LEGO Overwatch sets in huis halen. De sets waren vorige maand al beschikbaar als pre-order, maar vanaf vandaag per direct verkrijgbaar.

Welke set(s) ga jij halen?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke nieuwe LEGO sets van oktober 2019 jij in huis gaat halen. Wordt dat één van de nieuwe Frozen, Star Wars of Technic sets, of zit er deze maand niets interessant voor jou tussen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?