Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van augustus voor je op een rijtje gezet. 


In augustus zijn er nieuwe LEGO sets te koop, kun je profiteren van een gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


Gratis LEGO 40334 Avengers Tower

Gratis LEGO Avengers Tower

De LEGO 40334 Avengers Tower set is gratis bij besteding vanaf €75 aan LEGO Marvel sets. De set bevat een bouwbare Avengers Tower op microschaal die tevens dient als display voor de exclusieve Tony Stark/Iron Man Minifigure. De Avengers Tower is beschikbaar tot en met 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt.


VIP bonuspunten LEGO Fiat 500

Bonus VIP-punten bij LEGO Fiat 500

Bij aankoop van de LEGO Fiat 500 F krijg je momenteel 1274 VIP-bonuspunten. In feite komt dit neer op dubbele punten in plaats van enkele. Tot wanneer de promo geldig is, is niet bekend en het lijkt erop dat de promo enkel online en via telefonische bestellingen geldig is.


Gratis LEGO 5005969 Back to School Pack

Gratis LEGO 5005969 Back to School Pack [verlopen]

Met het LEGO Back to School Pack krijg je een goede start voor het nieuwe schooljaar. De set bevat een notitieblok, potlood, liniaal, gum, twee stickervellen en een etui waarin je alle spullen netjes kunt opbergen. De Back to School Pack is verkrijgbaar bij aankoop van minimaal €65 aan LEGO sets. De promotie loopt van 27-07 t/m 16-08 of zolang de voorraad strekt.


Gratis LEGO Super Mario Super 30385 Mushroom Surprise Expansion

Gratis LEGO Super Mario Super 30385 Mushroom Surprise Expansion

Om de release van LEGO Super Mario te vieren, geeft LEGO deze LEGO Super Mario 30385 Mushroom Surpirse Polybag weg. De Polybag bevat een bouwbare Musroom inclusief Power-up blok dat het Mario figuur kan scannen. Om deze Polybag te bemachtigen, dien je voor minimaal €40 aan LEGO Super Mario sets te bestellen. De promo zal volgens LEGO enkel online geldig zijn en van 1 t/m 16 augustus of zolang de voorraad strekt beschikbaar zijn.

De promo is voorlopig uitgesteld: lees er hier meer over.


Gratis LEGO 30342 Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Gratis LEGO Speed Champions 30342 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO

De gratis LEGO Speed Champions 30342 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO komt halverwege augustus terug als promotie. Ditmaal hoef je er geen promocode voor in te voeren, maar krijg je hem automatisch bij een minimale besteding van €35. *De promo is enkel online geldig en loopt van 17 t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt.

*Data kan afwijken


LEGO 40344 Summer Celebration Minifigure Pack

Gratis LEGO Summer Celebration Minifigure Pack [verlopen]

De LEGO 40344 Summer Celebration Minifigure Pack zal gratis zijn van 10-08 t/m 16-08 of zolang de voorraad strekt, zodra je minimaal voor €75 aan LEGO koopt. Deze aanbieding is enkel online geldig.


LEGO VIP

LEGO VIP Rewards augustus

De gehele maand juni kun je als LEGO VIP-lid profiteren van de onderstaande VIP Rewards. De fysieke items zullen snel uitverkocht zijn, let er dus op wanneer je één of meerdere wil bemachtigen. De info hieronder hebben we via het LAN ontvangen, het kan zijn dat bepaalde Rewards niet of later beschikbaar zullen zijn.

  • Sweepstakes: 2012 SDCC Phoenix Minifigure 17/07 – 06/08
  • Reward: LEGO VIP-draagtas
  • Reward: LEGO VIP Fiat 500 posters (2800 VIP-punten p/s)

Graded Comic-Con Phoenix Minifigure Sweepstake

Graded Phoenix Minifig Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan meedoen met de Graded Phoenix Minifig Sweepstake. De Graded Phoenix is voorzien van een 95% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor verhoog je de winkans. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 6 september 2020. De winnaar wordt op nadien via de email benaderd voor het innen van de prijs.


Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Deze maand verdien je ze bij aankoop van de LEGO Batman 76160 Mobile Bat Base en de LEGO Marvel Avengers 76166 Avengers Tower Battle. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 augustus.


LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie.


LEGO Store Promoties

In Store Promoties augustus 2020

Zie voor geldigheid promoties hierboven.

  • Gratis LEGO Super Mario 40414 Monty Mole & Super Mushroom [01-08 t/m 09-08]
  • Dubbele Punten LEGO 76160 Mobile Bat Base
  • Dubbele punten LEGO 76166 Avengers Tower Battle
4.5 8 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?