Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van juni voor je op een rijtje gezet. Doordat de VIP Rewards van juni bekend zijn gemaakt, hebben we dit artikel van een update voorzien.


Sinds juni zijn er nieuwe LEGO sets te koop, kun je profiteren van een gratis set en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


Gratis LEGO Hot Rod

Gratis LEGO 40409 Hot Rod [Uitverkocht]

Deze LEGO Hot Rod krijg je bij aankoop van minimaal €85 aan LEGO sets. De auto is de kleine broer van de LEGO Model Team 5541 Blue Fury. De Hot Rod is voorzien van twee Minifigures en bestaat uit 142 onderdelen. Deze promo is verkrijgbaar via LEGO van 1 t/m 21 juni of zolang de voorraad strekt.


LEGO 30342 Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Gratis LEGO Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO [Uitverkocht]

Om deze Polybag te bemachtigen, dien je bij het afrekenen de code  FDBE  of  FDNL  in te voeren en een minimale aankoop te doen van €35. De Lamborghini Huracán ST EVO zal dat automatisch aan de winkelmand toegevoegd worden. De promo loopt tot en met 21 juni of zolang de voorraad strekt.


LEGO VIP

LEGO VIP Rewards juni

De gehele maand juni kun je als LEGO VIP-lid profiteren van de onderstaande VIP Rewards. De fysieke items zullen snel uitverkocht zijn, let er dus op wanneer je één of meerdere wil bemachtigen. De info hieronder hebben we via het LAN ontvangen, het kan zijn dat bepaalde Rewards niet of later beschikbaar zullen zijn.

 • Sweepstakes: 2017 Comic-Con® Deadpool Duck minifigure 01/06 – 21/06
 • Reward: LEGO 40335 Space Rocket Ride GWP 08/06 (Uitverkocht)
 • Reward: LEGO VIP Set 40178 26/06
 • Reward: LEGO 5005910 VIP Tote Bag 26/06
 • Reward: LEGO 5006085 Red Brick GWP 26/06
 • Reward: LEGO 40221 Fountain TBC 26/06
 • Reward: LEGO 40269 Duplo Photo Frame TBC 26/06
 • Digital Download: Drive What you Love 01/06

LEGO VIP Sweepstake Deadpool Duck

Graded Deadpool Duck Minifig Sweepstake [Verlopen]

Wie LEGO VIP-lid is, kan nu meedoen met de Graded Deadpool Duck Minifig Sweepstake. De Graded Deadpool Duck is voorzien van een 95% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 21 juni 2020. De winnaar wordt op 8 juli 2020 via de email benaderd voor het innen van de prijs.


Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO speed Champions Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en de LEGO Technic Top Gear Rally Car. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 juni.


LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies.


LEGO Store Promoties

In Store Promoties juni 2020

Zie voor geldigheid promoties hierboven.

 • Gratis LEGO Hot Rod
 • Dubbele Punten Technic Rally Car
 • Dubbele punten Speed Champions Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?