Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van mei 2020 geüpdatet en voor je op een rijtje gezet.

LEGO promoties mei 2020

Sinds begin mei zijn er nieuwe LEGO sets te koop, kon je profiteren van gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


Gratis LEGO Year of the Rat

Gratis LEGO Year of the Rat

Indien je graag een Year of the Rat set wilt bemachtigen, dan is dat momenteel mogelijk bij aankoop vanaf €80 aan LEGO Monkie Kid sets. De promotie is geldig tot en met 24 mei of zolang de voorraad strekt.

LEGO VIP

Dubbele LEGO VIP-punten op Star Wars (verlopen)

Van 1 t/m 4 mei krijg je op alle LEGO Star Wars aankopen dubbele VIP-punten. Dit geldt ook voor de nieuw UCS A-wing Starfighter. De dubbele punten zijn te combineren met de twee onderstaande promoties en ook geldig op pre-orders.

LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle

Gratis LEGO 40407 Death star II Battle (verlopen)

Bij aankoop van minimaal €75 aan LEGO Star Wars sets, krijg je deze Death star II Battle cadeau. Met de set bouw je een deel van het oppervlakte van de tweede Death Star waarbij een TIE Interceptor de jacht heeft geopend op de A-wing. De set is tot en met 4 mei of zolang de voorraad strekt gratis te bemachtigen via LEGO. Deze promotie is te combineren met de LEGO Friends 30411 Chocolate Box Floweren is ook geldig op pre-orders.

LEGO Friends 30411 Chocolate Box Flower

LEGO Friends 30411 Chocolate Box Flower (verlopen)

Wanneer je voor minimaal €35 aan LEGO koopt, krijg je deze LEGO Chocolate Box Flower cadeau. De promotie loopt tot en met 10 mei of zolang de voorraad strekt. Deze promotie is te combineren met de gratis Death Star II Battle en is ook geldig op pre-orders.

LEGO VIP Rewards Centre

Nieuwe LEGO VIP Rewards

Er zijn nieuwe LEGO VIP Rewards beschikbaar via het LEGO VIP Reward Centre. Tevens zouden er gaandeweg nieuwe beschikbaar moeten komen. De schuingedrukte items met * zijn momenteel nog niet beschikbaar of uitverkocht.

  • BB-9E Key Chain
  • Brick Separator Key Chain
  • Brick Suit Guy Key Chain
  • Lucy Key Chain
  • Star Destroyer™ Bag Charm
  • Landspeeder™ Bag Charm
  • Emmet’s Construction Pod *
  • The LEGO Movie II Set Accessory Set 2019 *
  • Knightmare Batman Accessory Set *
  • Gesigneerde LEGO Star Wars Visual Dictionary *

Graded Limited-edition LEGO White Boba Fett

Graded White Boba Fett Minifig Sweepstake (verlopen)

Wie LEGO VIP-lid is, kan nu meedoen met de Graded White Boba Fett Minifig Sweepstake. De Graded White Boba Fett Minifig is voorzien van een 95% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. De behuizing bevat ook een ongesneden stickervel en een Polybag waarin het karakter verscheen. Hierdoor is het een mooi verzamelitem. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 17 mei 2020. De winnaar wordt op 31 mei via de email benaderd voor het innen van de prijs.

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Minions Brick Build Minions en de LEGO Wonder Woman vs Cheetah. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 mei.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

LEGO Store Promoties

In Store Promoties mei 2020

N.B.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?