Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van september voor je op een rijtje gezet.


Vanaf september zijn er nieuwe LEGO sets te koop, kun je profiteren van gratis sets bij bepaalde aankopen en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


LEGO 30341 Monkie Kid's Delivery Bike

Gratis LEGO 30341 Monkie Kid’s Delivery Bike [verlengd]

Van 7 t/m 18 september of zolang de voorraad strekt, krijg je bij aankoop van minimaal €35 de LEGO 30341 Monkie Kid’s Delivery Bike gratis. Er is geen verdere aankooprestrictie. De promo is zowel geldig in de LEGO Brand Retail Stores als LEGO Shop@Home.

Profiteer van deze promotie bij LEGO

LEGO 5006290 Yoda's Lightsaber

Gratis LEGO 5006290 Yoda’s Lightsaber

Van 16 t/m 30 september of zolang de voorraad strekt, krijg je bij aankoop van de LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina deze LEGO 5006290 Yoda’s Lightsaber gratis. De promo is zowel geldig in de LEGO Brand Retail Stores als op LEGO Shop@Home.

Profiteer van deze promotie bij LEGO

LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak

Gratis LEGO Harry Potter 40412 Hagrid & Buckbeak [verlopen]

De LEGO Harry Potter 40412 Hagrid & Buckbeak zal gratis zijn bij aankoop vanaf €100 aan LEGO Harry Potter producten. De promotie loopt van 1 t/m 15 september of zolang de voorraad strekt. Het is niet bekend of de set nadien ook als losse set te koop zal zijn.

Profiteer van deze aanbieding bij LEGO

Gratis LEGO Harry Potter 30420 Harry and Hedwig Owl Delivery

Gratis LEGO Harry Potter 30420 Harry and Hedwig Owl Delivery [verlopen]

Van 1 t/m 15 september of zolang de voorraad strekt, krijg je deze LEGO Harry Potter 30420 Harry and Hedwig Owl Delivery cadeau bij een minimale aankoop van €35 aan LEGO Harry Potter sets. De promo is enkel geldig in de LEGO Brand Retail Stores.

Profiteer van deze aanbieding bij LEGO

LEGO VIP

LEGO VIP Rewards augustus

Op dit moment is het nog niet bekend of er in september nieuwe LEGO VIP Rewards toe worden gevoegd aan het VIP Reward Centre.

Bekijk alle VIP Rewards op het LEGO VIP Rewards Centre

Graded Comic-Con Phoenix Minifigure Sweepstake

Graded Phoenix Minifig Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan meedoen met de Graded Phoenix Minifig Sweepstake. De Graded Phoenix is voorzien van een 95% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor verhoog je de winkans. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 6 september 2020. De winnaar wordt op nadien via de email benaderd voor het innen van de prijs.

Bekijk de VIP Sweepstake op het LEGO VIP Rewards Centre

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets (6)

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Deze maand verdien je ze bij aankoop van de LEGO City Ocean Exploration Ship en de LEGO Friends Sumer Fun Water Park. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 september.

Bekijk de dubbele VIP deals op LEGO Shop@Home

LEGO sets in de uitverkoop en binnenkort uit de handel.

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Daarnaast zullen bepaalde sets binnenkort uit de handel gaan. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie.

Bekijk de uitverkoop op LEGO.com

LEGO Store Promoties

In Store Promoties september 2020

Zie voor geldigheid promoties hierboven.

  • Gratis LEGO Yoda’s Lightsaber
  • Gratis LEGO Monkie Kid Delivery Bike
  • Gratis LEGO Harry Potter Hagrid & Buckbeak
  • Gratis LEGO Harry and Hedwig Owl Delivery
  • Dubbele Punten LEGO City Ocean Exploration Ship
  • Dubbele punten LEGO Friends Sumer Fun Water Park
5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?