Zojuist is de uitslag bekendgemaakt van de eerste LEGO Ideas review van 2021. Maar liefst 57 projecten hadden zich gekwalificeerd en dat beloofde dus een stevige reviewronde te worden. Lees snel verder om te weten te komen wat de uitslag is geworden.


Van de 57 projecten die het tegen elkaar op hebben moeten nemen, zijn er maar twee die definitief geselecteerd zijn als toekomstige set. Het was geen gemakkelijke reviewronde met zoveel kandidaten, waardoor veel inzendingen niet voorbij deze ronde geraakt zijn. Hieronder kan je de uitgekozen inzendingen bekijken en het overzicht van alle projecten uit de eerste LEGO Ideas review van 2021 terugvinden. Bekijk je graag elke inzending nog eens apart, dan kan je deze in de Kandidaten eerste LEGO Ideas review 2021 bekijken.

  • LEGO Ideas Jazz Quartet
  • LEGO Ideas The Office
  • LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs*

* De LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs wordt nog overwogen. Hiervan maakt LEGO de uitslag begin 2022 bekend.

LEGO Ideas Jazz Quartet

LEGO Ideas The Office

LEGO Ideas Snow White and the Seven Dwarfs

De set zal in de nabije toekomst op de markt komen. Een officiële aankondiging inclusief visuals, prijzen en andere details zal waarschijnlijk ergens volgend jaar naar buiten gebracht worden. Zodra we meer weten zullen we dit uiteraard melden. Op onderstaande afbeelding kun je alle projecten bekijken die zicht hebben gekwalificeerd en welke daarvan als LEGO set uitgebracht worden.

Uitslag eerste LEGO Ideas review 2021


Kandidaten tweede LEGO Ideas reviewronde 2021

De volgende LEGO Ideas uitslag zal in het voorjaar van 2022 bekend gemaakt worden. Er wisten 34 projecten zich te plaatsen voor de review. Dit zorgt wederom voor een enorm lastige review. Hieronder een overzicht en op deze pagina vind je alle kandidaten inclusief link naar de individuele pagina’s.

Kandidaten tweede LEGO Ideas review 2021


Laat van je horen!

Nu de uitslag bekend is van de eerste LEGO Ideas review van 2021, lezen we graag wat jij vindt van de geselecteerde sets. Ben je het eens dat de andere projecten zijn afgevallen, had je liever andere winnaars gezien of had je deze uitslag verwacht?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?