De LEGO 40487 Sailboat Adventure is inmiddels bijna een maand beschikbaar voor LEGO fans. Je krijgt de set bij in aanmerking komende aankopen. Wil je nog profiteren, dan heb je nog een aantal dagen de tijd. Alle details over deze promo lees je hieronder.


De LEGO 40487 Sailboat Adventure wordt deze maand als GWP (Gift With Purchase) weggegeven worden bij in aanmerking komende aankopen. De voorwaarde zal voor (enkele) fans een bittere pil zijn, want de set is pas te bemachtigen als je voor €200 aan LEGO sets koopt. Nu zal dat met de nieuwe releases van augustus wellicht geen probleem zijn.

LEGO 40487 Sailboat Adventure

De LEGO Sailboat Adventure set bestaat uit een bouwbare zeilboot, een klein waterpartij met twee dolfijnen en twee Minifigures. Het setje wordt opgebouwd met 330 onderdelen. De LEGO 40487 Sailboat Adventure is verkrijgbaar t/m 29 augustus. Zoals gezegd, dien je wel voor minimaal €200 aan LEGO sets te kopen. LEGO VIP worden is gratis, lees hier meer over LEGO VIP. Kijk ook eens naar onze lijst met LEGO sets die uit de handel gaan, mocht je twijfelen over een set of aankoop.

LEGO 40487 Sailboat AdventureLEGO 40487 Sailboat Adventure


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO 40487 Sailboat Adventure set en de minimale voorwaarde om de set te bemachtigen? Spreekt het setje jou aan en ga je er een aankoop voor doen, valt hij tegen en laat je hem aan je voorbij gaan of ben je overtuigd van de set, maar vind je de voorwaarde niet aantrekkelijk? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?