Met de NASA Spacecraft kunnen we wederom een op ruimtevaart gebaseerde Ideas project aan het lijstje toevoegen die naar de reviewronde gaat.

LEGO Ideas NASA Spacecraft

LEGO Ideas NASA Spacecraft

Heb je altijd al graag eigenaar willen zijn van een ruimtevaartuig dan is dit je kans. Met het LEGO Ideas NASA Spacecraft project van Micro_Model_Maker kun je – althans op microschaal – eigenaar worden van vier ruimtevaartuigen. Deze bestaan uit NASA’s meest iconische modellen waaronder de Discovery Shuttle, Hubble Telescoop, Pioneer 10 Probe en de Viking 1. Het opvallende aan deze inzending is dat deze modellen nagebouwd zijn op microschaal. Ondanks de beperkte afmetingen weet hij de modellen erg goed en herkenbaar na te maken. Gezien dit al het zoveelste idee is dat de ruimtevaart als basis gebruikt, gaan we ervan uit dat het project niet als LEGO Ideas set gerealiseerd gaat worden.


De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:


Of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Nu dit al de zoveelste op ruimtevaart gebaseerde LEGO Ideas project is dat de 10K supporters weet te bereiken, zijn we benieuwd wat jij hier nou van vindt. Zie je het wel zitten, zie je het als een duidelijke boodschap aan LEGO, of zit je er niet op te wachten? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?