Vanaf vandaag kunnen LEGO (Marvel) fans gebruik maken van een nieuwe promotie in de vorm van een LEGO Avengers poster. De poster is de tweede van de drie de LEGO dit jaar weggeeft.

Gratis LEGO Avengers poster

De eerste poster was eind april te bemachtigen via LEGO bij aankoop van minimaal €35 aan LEGO Marvel sets. Ook voor deze promotie geldt dat je minimaal voor €35 aan LEGO Marvel sets dient te kopen alvorens je de poster krijgt. De promotie is VIP exclusive en dat betekent dat je LEGO VIP lid moet zijn om de poster te bemachtigen. Nog geen LEGO VIP lid? Lees dan hier alles over het LEGO VIP programma.

LEGO 5005881 Marvel print 2 of 3

Overige promoties bij LEGO

LEGO Promoties juni 2019

Mocht je meer uit je aankoop willen halen, dan is dat natuurlijk een slimme zet. Op het moment van schrijven krijg je bij LEGO gratis de LEGO 40335 Space Rocket Ride bij aankoop van Minimaal €85 aan sets en een LEGO Harry’s Journey to Hogwarts set bij aankoop van minimaal €35 aan LEGO Harry Potter. Er zijn ook dubbele VIP punten te verdienen, maar dit geldt enkel op The LEGO Movie 2 sets. Zie link hieronder voor het volledige overzicht.

Overzicht LEGO aanbiedingen
Er zijn meer promoties en aanbiedingen beschikbaar. Kijk voor een volledig overzicht op onze LEGO aanbiedingenpagina.

Ga jij de poster verzamelen?

We zijn benieuwd of jij de eerste poster al in het bezit hebt en of je van plan bent de tweede gratis LEGO Avengers poster er ook aan toe te voegen. Laat het weten in een reactie. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links