Het is juli en dat betekent dat er een aantal nieuwe LEGO sets zijn verschijnen. In dit overzicht kun jij precies zien welke thema’s nieuwe sets krijgen.


Waar juni een enorme release kende vanwege de zomersets, is juli iets rustiger qua hoeveelheid. Dat neemt niet weg dat er niets noemenswaardig te melden is. Voor wie niet de gehele lijst wil bekijken, kan hier alle nieuwe sets op LEGO Shop@Home vinden. De promoties en aanbiedingen van juli 2020 vind je in onze overzicht: LEGO Promoties juli 2020. Let op dat het voor kan komen dat bepaalde sets tijdelijk niet te koop zijn.


LEGO 10277 Crocodile Locomotive

LEGO-10277-Crocodile-Locomotive

Wie zat te wachten op een nieuwe LEGO trein, kan vanaf morgen deze Crocodile Locomotive in huis halen. De set laat het toe de trein te bouwen en een daar bijhorend spoor. Dit spoor is enkel bedoeld de trein te displayen, maar wie wil kan de trein ook op het standaard spoor van LEGO plaatsen. De trein kan daarnaast gemotoriseerd worden. De Powered Up componenten om dit te bewerkstelligen zijn niet bijgevoegd en dienen los gekocht te worden (Technic Powered Up motor (€34,99) + Powered Up Hub (€49,99)). De PU app om de trein te besturen wordt voorzien van een gethematiseerde Crocodile Locomotive sectie waarmee de trein aangestuurd kan worden. Tevens kun je via de PU app geluiden afspelen. De LEGO 10277 Crocodile Locomotive bestaat uit 1271 onderdelen (exclusief PU componenten), en zal €109,99 kosten. Mocht je de wens hebben de trein te motoriseren, dan kom je met de PU componenten uit op een totaalprijs van €204,97. Uiteraard kun je ook proberen de trein te motoriseren met oude systemen van LEGO.


LEGO Mickey and Minnie mouse

LEGO Disney 43179 Minnie and Mickey

Met de set kun je Mickey en Minnie Mouse nabouwen met daarnaast een boek, fotocamera, bos bloemen en een gitaar. De twee karakters komen op een display te staan zodat ze netjes in de woonkamer ter display gezet kunnen worden. De LEGO Disney Mickey and Minnie Mouse is gericht op volwassenen en maakt deel uit van het 18+ thema. De twee bouwbare karakters inclusief randbouwwerken, bestaan uit 1739 onderdelen en kost €179,99.


LEGO Brick Sketches

LEGO Brick Sketches

In dit nieuwe thema zullen in eerste instantie vier sets verschijnen, een First Order Stormtrooper, BB-8, The Joker en Batman. De portretten kunnen zowel staan als hangen, de keuze is aan jou. De prijs van de sets ligt op €19,99 per stuk en zijn vanaf 15 juli te koop via LEGO.

  • LEGO Brick Sketches 40391 First Order Stormtrooper
  • LEGO Brick Sketches 40431 BB-8
  • LEGO Brick Sketches 40386 Batman
  • LEGO Brick Sketches 40428 Joker

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?