We houden jou graag op de hoogte van nieuwe promoties die LEGO in het leven roept. Er is elke maand wel iets te melden. Het LEGO VIP Reward Centre krijgt minder vaak een update. Grote kans dat je daar niet altijd van op de hoogte bent. Daarom en bericht van onze kant over een aantal nieuwe LEGO Originals die je kunt verzamelen.

LEGO VIP Originals

In twee eerdere berichten hebben we al het een en ander over deze LEGO Originals gemeld. Je kunt hier het overzicht van alle bekende LEGO Originals bekijken en in dit bericht hoe je deze LEGO Originals kunt bemachtigen. In het LEGO VIP Reward Centre zijn vier nieuwe LEGO Originals prints te vinden, maar ook andere beloningen waar je gebruik van kunt maken. Alle VIP Rewards vind je op deze pagina in het LEGO VIP Rewards Centre.

Het betreffen een Spaans patent, een Brits Patent, een Duits Patent en een Frans Patent. Hierdoor kun je ze toevoegen aan de verzameling van al eerder verschenen patenten. Het Japanse patent is niet meer verkrijgbaar, maar de houten eend en het aquarel van een olifant nog wel. Het Duitse patent met een speelgoedauto is gelimiteerd en kost 1500 VIP-punten (€10). De overige patenten kosten 650 VIP-punten (€4,33). Ze zijn enkel te bemachtigen door jouw LEGO VIP-punten in te leveren. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een code die je kunt gebruiken zodra je een bestelling plaatst. De prent(en) zul je ontvangen zodra je bestelling wordt geleverd. Let wel op dat je de code binnen 30 dagen na aanschaf dient te gebruiken, anders verlopen ze. Ben je nog geen LEGO VIP lid, dan kun jij je hier gratis voor aanmelden. Lees hier alles over het LEGO VIP programma.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

Buiten de prints om, valt ook de LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure onder de noemer LEGO Originals. Hoewel het onbekend is of LEGO in de toekomst meerdere houten modellen gaat verkopen, kun je met de patenten en dit figuur een verzameling aanleggen van “retro” LEGO-producten.

Verzamel jij deze LEGO Originals?

We zijn uiteraard benieuwd of jij deze patenten verzamelt en welke jij al in huis hebt liggen/hangen. Als dergelijke producten jou niet aanspreken, horen we dit ook graag. Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?