Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas LEGO Typerwriter project is de zesde project dat de 10.000 supporters weet te bereiken. Hierdoor zal het in de derde reviewronde van 2019 strijden om als LEGO set uitgebracht te gaan worden.

LEGO Ideas LEGO Typewriter

LEGO Ideas LEGO Typewriter

Dagelijks typen we honderden woorden via onze computers om jullie te voorzien van het laatste nieuws op het gebied van LEGO. Toen er nog geen computers bestonden werd alles nog geschreven met de hand of een typemachine. We moeten er zelf niet aan denken om terug te gaan naar die tijd, maar een LEGO Ideas set van een typemachine spreekt ons dan wel weer aan. De typemachine is volledig gebouwd van LEGO en je kunt er daadwerkelijk mee typen. Althans, er zit een speelfunctie ingebouwd die enkele van de toetsen laat bewegen. Het toetsenbord is expres klein gehouden zodat het model niet te lomp en te groot is.

LEGO Ideas LEGO Typewriter

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de derde LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

• LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
• LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
• LEGO Ideas The Legend of Zelda
• LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship
LEGO Ideas Ratatouille
• LEGO Ideas LEGO Typewriter

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en zie jij een officiële uitwerking graag zien als LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.