Vandaag is de uitslag bekendgemaakt van de derde LEGO Ideas review van 2019. De onderstaande projecten zullen gaan verschijnen als LEGO Ideas set.


Van de twaalf projecten die het tegen elkaar opnemen, zullen er maar enkele zijn die het kunnen schoppen tot een volwaardige set. De grote winnaars zijn geworden:

  • LEGO Ideas Home Alone. McCallister’s House
  • LEGO Ideas LEGO Typewriter
  • LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary

Uitslag derde LEGO Ideas Review 2019

De sets zullen in de nabije toekomst op de markt komen. Een officiële aankondiging inclusief visuals, prijzen en andere details zal later dit jaar of begin volgend jaar naar buiten gebracht worden. Zodra we meer weten zullen we dit uiteraard melden. We lezen uiteraard graag in de reacties wat jij van de uitslag vindt en welke set jouw persoonlijke favoriet was voor deze ronde.


Uitslag eerste LEGO Ideas Review 2020

Uitslag eerste LEGO Ideas Review 2020

De volgende LEGO Ideas uitslag zal waarschijnlijk in september bekendgemaakt worden. Het LEGO Ideas team staat een grote uitdaging voor de boeg. Er wisten namelijk 26 projecten zich te plaatsen voor de review. Daarmee is het niet alleen een record, maar zorgt dit ook voor een enorm lastige review. Hieronder een overzicht. De linkjes hieronder verwijzen naar onze eigen artikelen waarin de projecten uitgelicht worden. Zodoende weet je precies wat je kunt verwachten.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?