Er komt elke maand heel wat LEGO nieuws voorbij. De kans dat je iets mist of over het hoofd ziet, is daarmee groot. Daarom vatten we in het begin van elke nieuwe maand, de belangrijkste artikelen van de voorgaande samen. Zodoende ben jij op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes of artikelen.


LEGO Nieuws (2)

Het nieuwsoverzicht omvat enkel nieuws van vorige maand. Het kan zijn dat eerder gepubliceerde artikelen van een update zijn voorzien en daardoor in dit overzicht opgenomen zijn. Voor meer nieuws kun je onze nieuwspagina bezoeken of zoeken op setnummer of trefwoord in de zoekbalk. Het nieuws staat op alfabetische volgorde en niet op datum van publicatie.

Geruchten:

LEGO Reviews (2)

Dit reviewoverzicht bevat reviews die we vorige maand hebben gepubliceerd. Voor een volledig overzicht van onze reviews, kun je reviewpagina bezoeken. De reviews staan in volgorde van nummer en thema. Heb je zelf één van deze sets, laat dan in een reactie bij de reviews weten wat jij ervan vindt. We geven deze feedback namelijk door aan LEGO.

LEGO MOC's

MOC’s heb je in alle soorten en maten. De bouwers zijn druk bezig geweest er iets moois van te maken. Het is dan ook zonde om dit moois niet nogmaals onder de aandacht te brengen. Dit overzicht omvat enkel MOC’s van vorige maand. Meer MOC’s en uitgelichte projecten kun je vinden onze MOC-pagina.

Overige artikelen banner

Onder overige artikelen kun je specials, bouwinstructies, bouwtechnieken, Rebuild Your Set artikelen, Bouwsteentjes comics, overzichten en andere artikelen vinden, die niet onder een grote noemer vallen. Het kan in sommige gevallen zijn dat artikelen weer naar voren halen en daarmee in dit overzicht opnemen.

Releases:

Opinie/overige

Specials:


Laat van je horen!

Welk nieuwtje van vorige maand vond jij het meest merkwaardig, opvallend of interessants? Is er een artikel die je over het hoofd hebt gezien? Aan welke review heb jij het meest gehad, welke special vond jij het leukst en vind je dit overzicht handig? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?