Er komt elke maand heel wat LEGO nieuws voorbij. De kans dat je iets mist of over het hoofd ziet, is daarmee groot. Daarom vatten we in het begin van een nieuwe maand, de belangrijkste artikelen van de voorgaande maand samen. Nieuwtjes of artikelen waarvan wij het idee hebben dat ze te belangrijk zijn om over het hoofd te zien, zullen we via dit overzicht nogmaals onder de aandacht te brengen.


LEGO MOC's

MOC’s heb je in alle soorten en maten. De bouwers zijn druk bezig geweest er iets moois van te maken. Het is dan ook zonde om dit moois niet nogmaals onder de aandacht te brengen. Dit overzicht omvat enkel MOC’s van vorige maand. Meer MOC’s en uitgelichte projecten kun je vinden onze MOC-pagina.

Overige artikelen banner

Onder overige artikelen kun je specials, bouwinstructies, bouwtechnieken, Rebuild Your Set artikelen, Bouwsteentjes comics, overzichten en andere artikelen vinden, die niet onder een grote noemer vallen. Het kan in sommige gevallen zijn dat artikelen weer naar voren halen en daarmee in dit overzicht opnemen.


Laat van je horen!

Welk nieuwtje van vorige maand vond jij het meest merkwaardig, opvallend of interessants? Is er een artikel die je over het hoofd hebt gezien? Aan welke review heb jij het meest gehad, welke special vond jij het leukst en vind je dit overzicht handig? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?